Vorm voor drie jaar naar Tottenham Hotspur

Reacties

Michel Vorm verruilt Swansea City voor Tottenham Hotspur. Bij de club uit Londen tekent hij een contract voor drie jaar.

Vorm voor drie jaar naar Tottenham Hotspur

Tottenham en Swansea zijn op hoofdlijnen rond over de transfervoorwaarden, weet Voetbal International. Wel moet Vorm nog medisch gekeurd worden. Daarvoor verblijft de ex-doelman van FC Utrecht momenteel in Londen. Na de keuring zal de international zijn handtekening onder het overeengekomen contract zetten.

Vorm gaat op White Hart Lane in principe de concurrentie aan met Hugo Lloris, wiens contract nog tot 2019 loopt. Tottenham houdt er echter ook rekening mee dat de sluitpost van het Franse nationale elftal deze zomer zou kunnen vertrekken. Voor hem bestaat al geruime tijd interesse van Paris Saint-Germain.

Sinds zijn overstap naar Swansea in 2011 groeide WK-ganger Vorm uit tot een van de beste doelmannen van de Premier League. Hij speelde in drie seizoenen 89 competitieduels voor de club uit Wales, die onlangs in de persoon van Lukasz Fabianski (Arsenal) al een vervanger voor hem aantrok.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.