Vorm neemt afscheid met gelijkspel bij VVV-Venlo

VVV-Venlo en FC Utrecht, waarbij doelman Michel Vorm voor het laatst onder de lat stond, zorgden in De Koel voor het eerste doelpuntloze duel van het seizoen.

Vorm neemt afscheid met gelijkspel bij VVV-Venlo

Vorm, zevenvoudig Oranje-international, staat op het punt te vertrekken naar Swansea City, maar droeg in Venlo nog eenmaal het shirt van FC Utrecht. Van een rustig afscheid was geen sprake. In Limburg moest hij nog een paar belangrijke reddingen verrichten om zijn ploeg te behoeden voor een tegentreffer.

Ook bij VVV stond een keeper onder de lat die goed in vorm was. Dennis Gentenaar reageerde onder meer goed op een inzet van Nana Asare, maar de beste redding had hij laat in de tweede helft op een kopbal van invaller en debutant Stefano Lilipaly. Gentenaar keerde de bal net voor de lijn.

VVV speelde op dat moment nog maar met tien man, doordat Rogier Molhoek van het veld was gestuurd. De middenvelder die afgelopen zomer overkwam van Vitesse, kreeg terecht rood na een keiharde overtreding op Asare. VVV koesterde de gelijke stand, maar kreeg na de kopbal van Lilipaly via Bryan Linssen nog een grote kans op een treffer. De invaller schoot voorlangs. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's