Vorm: 'Bij vertrek Lloris haalt Spurs een extra keeper'

Reacties

Het eventuele vertrek van Hugo Lloris bij Tottenham Hotspur zal voor een keeperstekort op White Hart Lane zorgen. Gisteren meldden Engelse media dat de Fransman zijn toekomst overweegt nu de Spurs opnieuw plaatsing voor de Champions League mislopen.

Vorm: 'Bij vertrek Lloris haalt Spurs een extra keeper'

In hoeverre dit kansen biedt aan Michel Vorm (foto), is afwachten. De voorbije drie competitieduels was de voormalige FC Utrecht-goalie basisspeler als vervanger van de geblesseerde Lloris. 'Mocht hij weggaan, zal Spurs zeker een goede keeper erbij willen', zegt Vorm tegen Voetbal International.

'Derde keeper Brad Friedel stopt na dit seizoen. En net als onder meer Chelsea en Manchester United wil de club minimaal twéé sterke keepers hebben. Maar hoe de eventuele volgorde eruit gaat zien, wat ze met mij van plan zijn, is koffiedik kijken.'

Of Lloris daadwerkelijk bij Tottenham Hotspur, de huidige nummer zes van de Premier League, kan vertrekken, is nog maar zeer de vraag. In juli tekende de Franse international nog een nieuw vijfjarig contract. En bij de meeste vaste Champions League-deelnemers is de keepersbezetting zeer behoorlijk tot goed.

Vorm: 'Ik kan alleen maar zeggen dat Hugo aan een heel goed seizoen bezig is en iemand is die het hoogst haalbare nastreeft. Dat er interesse is van absolute topteams kan ik me wel voorstellen. Maar zolang er niets concreet is, is het moeilijk in te schatten of er iets gaat gebeuren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.