Voorzitter Pérez voedt geruchten naderend ontslag Benítez

Reacties

Rafa Benítez is mogelijk bezig aan zijn laatste uren in dienst van Real Madrid. Voorzitter Florentino Pérez heeft voor maandagavond een persconferentie ingelast.

Voorzitter Pérez voedt geruchten naderend ontslag Benítez

De positie van Benítez (foto), die afgelopen zomer pas aan zijn missie begon in de Spaanse hoofdstad, lijkt nu al onhoudbaar. Na zaterdag van het veld te zijn geveegd door de grote rivaal Barcelona (0-4) dreigt een bijrol in de Primera División. De trainer zei na afloop dat de situatie rond het eerste elftal hem zorgen baarde.

Benítez ontkende een spelersopstand, waarbij met name sterspeler Cristiano Ronaldo bij de clubleiding zou hebben aangedrongen op een vertrek van de coach. Spaanse media gooiden de laatste dagen continu olie op het vuur en met spanning wordt nu ook gewacht op de mededeling van Pérez, die om 19.30 uur het woord zal nemen. De Spaanse sportkrant AS verwacht dat de bestuurder de geruchten over een vertrek juist de kop wil indrukken om de rust te bewaren.

Benítez staat met De Koninklijke op de derde plaats in de competitie, al loodste hij de club al wel door de groepsfase van de Champions League heen. In het verleden werkte hij onder meer bij Valencia, Liverpool, Internazionale, Chelsea en Napoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.