Voorzitter komt met uitleg na geruchten over rugnummer 7 bij Al-Nassr

Reacties

Het verkrijgen van rugnummer 7 bij Al-Nassr was geen probleem voor Cristiano Ronaldo. Op sociale media ging een gerucht rond dat Jaloliddin Masharipov het nummer niet wilde afstaan, maar volgens voorzitter Musalli Al-Muammar zit de vork anders in de steel.

Voorzitter komt met uitleg na geruchten over rugnummer 7 bij Al-Nassr
© Pro Shots

Masharipov speelde in de afgelopen twee seizoenen met nummer 7, maar sinds dit seizoen met 77. Zodoende was nummer 7 vacant voor Ronaldo, die vorige week poseerde met het shirt en zijn iconische rugnummer. Volgens Al-Muammar was nummer 7 vrijgekomen door een mislukte transfer van Masharipov naar het Egyptische Al-Ahly in de zomer.

'Had Ronaldo liever als twaalfde man van Real Madrid gezien'

'Aanvankelijk was alles geregeld, maar Masharipov vroeg op het laatste moment plots of hij kon blijven', blikt de voorzitter terug in gesprek met SSC Sports. 'Zijn shirt met rugnummer 7 was toen al gereserveerd voor een andere speler. Masharipov speelt nu met een ander nummer. Hij nam het shirt met nummer 77 met plezier aan.'

Toch is een vertrek van de Oezbeekse vleugelaanvaller niet uitgesloten. Regels van de Saoedische competitie schrijven voor dat een club maximaal zeven buitenlandse spelers mag inzetten in een wedstrijd. Na de komst van Ronaldo beschikt Al-Nassr over negen spelers uit het buitenland: behalve Masharipov en Ronaldo zijn dat Vincent Aboubakar, Ghislain Konan, Pity Martínez, Luiz Gustavo, Álvaro González, David Ospina en Talisca. Trainer Rudi Garcia zou dus wekelijks enkele buitenlandse spelers teleur moeten stellen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.