Voormalig Liverpool-talent Ibe aast op revanche onder Cocu

Reacties

Derby County heeft zich dinsdag versterkt met Jordon Ibe. De 24-jarige aanvaller tekende voor twee jaar bij de club van manager Phillip Cocu.

Voormalig Liverpool-talent Ibe aast op revanche onder Cocu
© Pro Shots

Ibe probeert bij de ploeg uit het Championship zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. De voormalige Engelse jeugdinternational was transfervrij na zijn vertrek bij AFC Bournemouth, waar hij geen moment deed denken aan de speler die in 2015 en 2016 indruk maakte in dienst van Liverpool.

The Reds haalden Ibe begin 2015 terug van een huurperiode bij Derby County, waarvoor hij in een halfjaar vijf competitiegoals had gemaakt in twintig wedstrijden. In de zomer van 2016 liet Liverpool Ibe gaan naar Bournemouth, omdat manager Jürgen Klopp het niet heel erg in hem zag zitten.

'Jordon is een speler met veel potentie en zijn kwaliteiten staan buiten kijf', zegt Cocu op de clubsite van Derby County. Na twee speelrondes in het Championship heeft de formatie van de ex-trainer van PSV nog geen punt veroverd.

Afgelopen seizoen speelde Ibe welgeteld twee Premier League-duels voor degradant Bournemouth.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Derby County
Meer over Derby County
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.