Voormalig Ajax-target Ito tekent nieuw contract in Duitsland

Reacties

Hiroki Ito stond in de zeer concrete belangstelling van Ajax, maar heeft uiteindelijk zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij VfB Stuttgart.

Voormalig Ajax-target Ito tekent nieuw contract in Duitsland

Ajax deed meerdere biedingen op Ito, maar haakte uiteindelijk af omdat de transfersom te hoog bleek voor de Amsterdammers. De club schakelde vervolgens door naar Gastón Ávila van Antwerp FC. Stuttgart heeft altijd aangegeven Ito niet te willen verkopen en weet de verdediger binnenboord te houden. Hij tekent een nieuw contract tot de zomer van 2027.

'Hiroki Ito belichaamt onze ambitie om de kwaliteit van ons team te verbeteren. Hij is een intelligente, technische en fysiek sterke speler die op zijn positie tot de beste van de competitie behoort', vertelt sportief directeur Fabian Wohlgemuth. 'Hiroki heeft de afgelopen jaren een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt bij Stuttgart. We zijn blij dat we een vroegtijdige contractverlenging met hem hebben kunnen sluiten en dat Hiroki ons shirt zal blijven dragen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.