Voormalig Ajacied De Kamps dolblij met NAC

Reacties

Joeri de Kamps (22) is vanaf het nieuwe seizoen speler van NAC Breda. Onlangs meldde Voetbal International al dat de Amsterdammer een contract voor drie seizoenen zou tekenen in het Rat Verleghstadion. Vandaag zette de middenvelder zijn handtekening onder het contract.

Voormalig Ajacied De Kamps dolblij met NAC

'Ik heb heel veel zin om aan dit avontuur te beginnen. Ik denk dat NAC past bij mijn speelstijl, dus ik kan niet wachten om aan de slag te gaan', aldus de middenvelder.

De Kamps komt over van Ajax, de club waar hij de opleiding doorliep. Namens het Amsterdamse beloftenteam, spelend in de Jupiler League, maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal in een wedstrijd tegen Telstar. De tweede helft van afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor SC Heerenveen (op de foto namens de Friezen in duel met NAC).

Technisch Directeur Graeme Rutjes is blij met de komst van De Kamps, zo meldt hij op de officiële clubsite van NAC. 'Joeri is een jonge speler, maar hij heeft het afgelopen seizoen laten zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau. Hij speelt met veel passie en levert altijd strijd, eigenschappen die wij noodzakelijk achten voor de spelers die wij binnenhalen. Ik ben daarom ook blij dat hij ervoor heeft gekozen zijn carrière bij NAC voort te zetten.'

Eerder trok NAC al Erik Falkenburg aan. De middenvelder (26) kwam transfervrij over van AZ. Ook verzekerde de Bredase club zich nog twee jaar van de diensten van smaakmaker Uros Matic (23). Hij kwam afgelopen winter over van het beloftenteam van Benfica. De Brabanders wachten nog op antwoord van Jordy Buijs, die voor drie jaar kan tekenen, en op Stipe Perica. Rutjes hoopt dat hij de spits nog een jaar kan huren van Chelsea.

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.