Voorbereiding Valencia begint zonder Kluivert

De toekomst van Patrick Kluivert bij Valencia ziet er weinig rooskleurig uit na het aantrekken van Fernando Morientes. Dat blijkt, nu de voorbereiding begint zonder de Nederlandse spits.

Voorbereiding Valencia begint zonder Kluivert

Trainer Quique Sanchez Flores stelt (voorlopig) geen prijs op de aanwezigheid van Kluivert in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De oud-Ajacied heeft na de komst van Morientes ook weinig zicht op speeltijd, aangezien hij ook nog concurrentie heeft van Mista en David Villa. De Amsterdammer mag uitkijken naar een nieuwe club.

Kluivert (30) heeft afgelopen seizoen door verschillende fysieke problemen niet kunnen laten zien wat een jaar geleden van hem werd verwacht. In zijn eerste jaar kwam hij niet verder dan tien wedstrijden, waarvan slechts één als basisspeler. In de 202 minuten die hem waren gegund, scoorde hij één keer.

Niet alleen voor Kluivert, maar ook voor Francisco Rufete en het Italiaanse trio Marco Di Vaio, Bernardo Corradi en Stefano Fiore is er geen perspectief meer bij Valencia. 'Ze beginnen later met trainen en in de tussenliggende periode krijgen ze de gelegenheid uit te kijken naar een andere club', aldus Sanchez Flores.

Bekijk hier al onze video's