Volop sfeer in Superclásico, neusje voor stoppen penalty's

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Volop sfeer in Superclásico, neusje voor stoppen penalty's

• De spelers van Ajax hebben een boodschap voor automobilisten.

• FC Twente-trainer Alfred Schreuder is blij met het debuut van Jesús Corona voor Mexico en hij hoopt daar in Enschede de vruchten van te plukken. 'Het is mooi om te zien dat Jesús zijn debuut heeft mogen maken voor Mexico en in de wedstrijden tegen Nederland en Wit-Rusland een goede indruk heeft achtergelaten. Voor hem is het een prachtige beloning voor al zijn verzette werk van de afgelopen periode. Dit zal voor Jesús een stimulans zijn om in beeld te blijven bij de Mexicaanse ploeg.' (clubwebsite)

'Mijn familie heeft nog altijd een seizoenkaart van Go Ahead Eagles, dus ik word op de hoogte gehouden van het een en het ander.'
•  Joey Suk gaat zaterdag met NAC Breda op bezoek bij zijn oude club Go Ahead Eagles, de favoriete club van zijn familie. (clubwebsite)

• De sfeer bij Boca Juniors-River Plate was geweldig. Gescoord werd er vervolgens niet in de SuperClásico: 0-0. Genieten van de beelden doen we des te meer.

• Menig keeper droomt ervan om in een penaltyserie de  held te worden. Maar of dit nou de bedoeling is? Overigens betreft het hier een fictief duel, voor wie dat nog niet door had….

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.