Voetbalnomade De Ridder traint bij beloften AZ

Reacties

Daniël de Ridder mag zijn conditie op peil houden bij AZ. De transfervrije aanvaller (31) zit zonder club sinds zijn vertrek bij SC Cambuur afgelopen zomer en traint in Alkmaar bij de beloften. Voor een contract komt hij niet in aanmerking.

Voetbalnomade De Ridder traint bij beloften AZ

De Ridder debuteerde in januari 2004 op negentienjarige leeftijd al in het eerste elftal van Ajax en kon aardig mee op het hoogste niveau. Toch lukte het hem nooit onomstreden te worden bij Ajax.

De Ridder besloot daarom te vertrekken naar Celta de Vigo. De achterliggende gedachte bij deze transfer, was dat het beter voor zijn carrière zou zijn. Maar in feite ging het vanaf toen bergafwaarts.

Na zijn avontuur bij Celta begon hij aan een zwerftocht langs de nodige clubs. Onder meer Birmingham City, Wigan Athletic, Hapoel Tel Aviv, SC Heerenveen en RKC Waalwijk waren tijdelijk zijn thuis.

Afgelopen seizoen kwam De Ridder uit voor Cambuur. Voor die club maakte hij in 21 duels twee goals. De Friezen wilden de Amsterdammer graag langer aan zich binden, maar zelf hoopte hij op een nieuwe werkgever. Tot nu toe dus tevergeefs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.