Voetbal op tv: Van Gaal, Sneijder en Kraay jr. bij VI

Reacties

Voetbal International brengt een overzicht van het voetbal op tv. Via het blad, de website en de apps voor mobiel en tablet houden we je op de hoogte van alle wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal op tv: Van Gaal, Sneijder en Kraay jr. bij VI

De uitzending van het programma Voetbal International op RTL7 begint maandagavond zoals gewoonlijk om 20.30 uur. Naast de vertrouwde gezichten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen is Hans Kraay jr. te gast. De heren zullen natuurlijk de aanstelling van Louis van Gaal bij Manchester United de revue laten passeren, terugblikken op Nederland-Ecuador en alle ontknopingen op de binnen- en buitenlandse velden.

Verder is Martijn Krabbendam te gast in de studio tijdens de laatste reguliere uitzending van het seizoen. De VI-verslaggever volgt de ontwikkelingen rond het Nederlands elftal op de voet en heeft samen met collega-Oranjewatcher Simon Zwartkruis diverse prominenten uit de voetbalwereld gesproken over Wesley Sneijder, over wie al tijden de discussie gaat of hij nu wel of niet in het Nederlands elftal thuishoort.

Veel live-voetbal is er deze maandagavond niet. Wel is Van Gaal vanaf 22.30 uur te gast bij RTL Late Night, het praatprogramma van Humberto Tan dat van maandag tot en met vrijdag wordt uitgezonden op RTL4.

Voor een overzicht van al het voetbal op tv, neem dan een kijkje in onze tv-gids.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.