Voetbal op tv: Kraay jr. te gast bij VI, City en Málaga

Reacties

Voetbal International brengt een overzicht van het voetbal op tv. Via het blad, de website en de apps voor mobiel en tablet houden we je op de hoogte van alle wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal op tv: Kraay jr. te gast bij VI, City en Málaga

De uitzending van het programma Voetbal International op RTL7 start maandagavond zoals gewoonlijk om 20.30 uur. Behalve de vertrouwde gezichten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen is Hans Kraay jr. aanwezig. De heren blikken onder anderen uitgebreid terug op de veelbesproken bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax.

In dat kader zit ook clubwatcher Simon Zwartkruis in de studio. Hij bespreekt de laatste ontwikkelingen bij Ajax , dat zich maandag in een officiële verklaring nog maar eens distantieerde van de acties van de eigen aanhang, die met vuurwerk voor een ongewenste onderbreking van de eindstrijd in Rotterdam zorgde. Ook clubwatcher Thijs Slegers is in de studio om het teleurstellende seizoen van PSV te duiden.

Maandagavond valt er ook nog te genieten van live-voetbal. Manchester City speelt om 21.00 uur tegen West Bromwich Albion, een uur later staat Málaga tegenover Villarreal. FOX Sports zendt het Engelse competitieduel uit, Sport1 de wedstrijd uit de Spaanse Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.