Voetbal op tv: Kraay jr. bij VI, Liverpool en Juventus

Reacties

Voetbal International brengt een overzicht van het voetbal op tv. Via het blad, de website en de apps voor mobiel en tablet houden we je op de hoogte van alle wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal op tv: Kraay jr. bij VI, Liverpool en Juventus

De uitzending van het programma Voetbal International op RTL7 begint maandagavond zoals gewoonlijk om 20.30 uur. Naast de vertrouwde gezichten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, schuift Hans Kraay jr. aan. De heren blikken onder andere uitgebreid terug op de laatste speelronde van de Eredivisie, die zaterdag werd afgewerkt. Ook de ontknopingen in diverse internationale competities zullen de revue passeren. Verder zullen de VI-clubwatchers Thijs Slegers en Stef de Bont de actuele situatie belichten bij respectievelijk PSV en Vitesse.

Maandag valt er ook te genieten van live-voetbal. Crystal Palace - Liverpool is vanaf 21.00 uur te zien op FOX Sports International 2. Ook worden er twee wedstrijden in de Serie A gespeeld. Lazio ontvangt Hellas Verona (aftrap 19.00 uur) en kampioen Juventus krijgt Atalanta Bergamo op bezoek (21.00 uur). Beide duels worden uitgezonden op FOX Sports International 4.

Ook midweeks wordt er gevoetbald, in binnen- en buitenland. Voor een overzicht van alle wedstrijden die worden uitgezonden, neem dan een kijkje in onze tv-gids.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.