Voetbal op tv: Driessen en play-offs Jupiler League

Reacties

Voetbal International brengt een overzicht van het voetbal op tv. Via het blad, de website en de apps voor mobiel en tablet houden we je op de hoogte van alle wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal op tv: Driessen en play-offs Jupiler League

De uitzending van het programma Voetbal International op RTL7 begint vrijdagavond zoals gewoonlijk om 20.30 uur. Naast de vertrouwde gezichten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, schuift Telegraaf-columnist Valentijn Driessen aan. De heren blikken onder andere uitgebreid terug op de halve finales van de Champions League en Europa League. Ook de competitie-ontknopingen in diverse internationale competities zullen de revue passeren.

Driessen is voor het eerst tafelgast bij het programma. De sportverslaggever kijkt ernaar uit. 'Een leuke uitdaging. Ik ben benieuwd of het werkt, ik heb het nog nooit gedaan. Je zit daar wel tussen televisiepersoonlijkheden. Ik heb wel een mening, maar voor een column in de krant heb ik nog even de tijd om in het synoniemenboekje kijken. Als ik dat boekje hier op schoot leg, trekt René van der Gijp het er wel vandaan', laat hij weten.

Vrijdagavond valt er ook te genieten van live-voetbal. Zo worden er twee play-off wedstrijden in de Jupiler League gespeeld. De Graafschap ontvangt Fortuna Sittard om 18.45 uur (FOX Sports 1) en FC Eindhoven krijgt Sparta Rotterdam op bezoek. Laatstgenoemde duel wordt om 20.45 uur uitgezonden op FOX Sports 3.

Liefhebbers van Belgisch voetbal kunnen zich verheugen op de play-off wedstrijd tussen Standard Luik en Zulte Waregem. Dat duel wordt om 20.25 uur live uitgezonden door Sport1.

Zaterdag en zondag barst het voetbalgeweld verder los. Zo worden er onder andere belangrijke wedstrijden gespeeld in de Eredivise, Premier League, Serie A, Primera División, Ligue 1 en de Bundesliga. Voor een overzicht, neem dan een kijkje in onze tv-gids.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.