Voetbal op tv: Boskamp bij VI, toppers in het weekend

Reacties

Voetbal International brengt een overzicht van het voetbal op tv. Via het blad, de website en de apps voor mobiel en tablet houden we je op de hoogte van alle wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal op tv: Boskamp bij VI, toppers in het weekend

De uitzending van het programma Voetbal International op RTL7 begint vrijdagavond zoals gewoonlijk om 20.30 uur. Naast de vertrouwde gezichten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen is Jan Boskamp aanwezig. De heren blikken onder anderen uitgebreid vooruit op de ontknopingen van diverse buitenlandse topcompetities, de play-offs om Europees voetbal, de nacompetitie en de voorbereiding van Nederland op het WK.

Wat voetbalwedstrijden betreft valt er niet heel veel te genieten, maar op zaterdag staan er drie interessante affiches op het programma. Om 18.00 uur starten Barcelona en Atlético Madrid aan hun kampioenswedstrijd. De winnaar van het duel in Camp Nou eindigt op de eerste plaats in de Primera División, terwijl voor de bezoekers ook een gelijkspel voldoende is.

Twee uur later, om 20.00 uur, begint de eindstrijd van het toernooi om de DFB-Pokal. Bayern München en Borussia Dortmund ontmoeten elkaar in de bekerfinale. Arjen Robben ontbreekt daardoor als Nederland vanaf 20.30 uur een vriendschappelijke interland afwerkt tegen Ecuador. Het is het eerste oefenduel van Oranje in aanloop naar het WK in Brazilië.

Voor een overzicht van al het voetbal op tv, neem dan een kijkje in onze tv-gids.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.