Voetbal op tv: bekeravondje met Feyenoord, United en Real

In samenwerking met KPN brengt Voetbal International een overzicht van het voetbal op tv. Via het blad, de website en de apps voor mobiel en tablet houden we je op de hoogte van alle wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal op tv: bekeravondje met Feyenoord, United en Real

In de week voor Kerst is het bekervoetbal dat de klok slaat. FOX Sports begint de bekeravond om 18.45 uur met AZ - Heerenveen. Tussendoor komen Vitesse, FC Utrecht en topklasser JVC Cuijk in actie. De zender sluit de avond af met Heracles - Feyenoord. Dat duel begint om 20.45 uur.

FOX Sports International brengt de strijd om de League Cup, met onder andere Tottenham Hotspur en Manchester United. Sport 1 richt zich op Spanje, waar de returns van de achtste finales van de Copa del Rey worden gespeeld. Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen derdeklasser Olímpic de Xàtiva. Het eerste duel eindigde opvallend genoeg in 0-0.

Zoek in de tv-gids uw favoriete team of competitie op. Welke wedstrijden zijn waar live te volgen en waar ziet u de samenvattingen? Klik op onderstaande button en bekijk de gehele tv-gids.

Bekijk hier al onze video's