Vloet keert terug bij Den Bosch als opvolger Van Eck

Reacties

Wiljan Vloet keert terug bij FC Den Bosch. De Jupiler League-club heeft de 53-jarige trainer aangesteld als opvolger van de zaterdag ontslagen René van Eck. Vloet tekende een contract voor tweeënhalf jaar met Den Bosch, waar hij zijn loopbaan in 2001/02 begon.

Vloet keert terug bij Den Bosch als opvolger Van Eck

Vloet krijgt in Stadion De Vliert de taak het seizoen met Den Bosch toch nog waardig af te sluiten. De teleurstellende veertiende plaats in de Eerste Divisie en de verrassende uitschakeling in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi tegen de amateurs van VVSB waren voor de clubleiding reden te breken met de vorig jaar februari aangestelde Van Eck.

Vloet heeft op zijn beurt al anderhalf jaar geen club getraind sinds zijn vertrek bij het Griekse Niki Volos in september 2014. Daarvoor was de Brabander in diverse functies werkzaam bij Sparta Rotterdam, NEC, PSV, ADO Den Haag en Roda JC Kerkrade, waar hij in 2002 een driejarig contract tekende na zijn eerste seizoen als hoofdcoach bij Den Bosch.

Den Bosch hoopt ondanks een reeks van zes competitieduels zonder zege zich nog steeds te plaatsen voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Dat is ook nog heel goed mogelijk, want de verschillen zijn momenteel erg klein. Nummer acht Helmond Sport heeft bijvoorbeeld maar drie punten meer. Het gat met nummer vijf FC Volendam bedraagt negen punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.