Vloet: 'Ben in gesprek met Sparta over afscheid'

Reacties

Sparta Rotterdam en Wiljan Vloet werken aan een voortijdig einde van hun samenwerking. De directeur erkent in onderhandeling te zijn met de Eerstedivisionist.

Vloet: 'Ben in gesprek met Sparta over afscheid'

Vloet (foto) ligt de laatste weken zwaar onder vuur bij Sparta. Zijn taken als technisch directeur moest hij al afstaan aan commissaris Leo Beenhakker, maar ook als algemeen directeur leken zijn dagen geteld op Het Kasteel.

De dag van zijn afscheid is nu daadwerkelijk nabij. De onderhandelingen over het afkopen van zijn doorlopende contract lopen. 'Ik ben in gesprek met Sparta over een afscheid. Maar verder kan ik daar niets over zeggen', vertelt Vloet aan Voetbal International. De Bosschenaar was zondag niet aanwezig bij het thuisduel met Jong FC Twente (0-1).

Vloet tekende in 2011 een contract voor vijf jaar als technisch en algemeen directeur, waarbij de belangrijkste opdracht was Sparta terug te brengen in de Eredivisie. Maar die promotie bleef steeds achterwege, en daarmee groeide de onrust en de onvrede over het functioneren van Vloet. De beroerde resultaten van de laatste weken versterkten de roep om ingrijpen. (Lars Ulrich)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.