Vloek Heracles-defensie houdt aan: gebroken been Duarte

Reacties

Lerin Duarte moet voorlopig toekijken bij Heracles Almelo. De verdediger heeft zaterdag in het duel met AZ een kuitbeen gebroken.

Vloek Heracles-defensie houdt aan: gebroken been Duarte

Duarte brak zaterdag nog voor rust een kuitbeen, maar ging pas na een uur naar de kant. De verwachting is dat de verdediger pas na de winterstop weer inzetbaar is voor de Tukkers.

Voor trainer John Stegeman wordt daardoor de spoeling erg dun wat verdedigers betreft. Ook Dario van de Buijs heeft zich in de toch al goed gevulde ziekenboeg gemeld na het duel met AZ. 'Het zit ons wat dat betreft even niet mee. Twee ongelukkige momenten in een wedstrijd, Lerin krijgt een schop en Dario glijdt uit, leveren twee behoorlijke blessures op.'

'Dat is voor ons en voor die jongens zelf heel vervelend', vervolgt Stegeman op de clubwebsite. 'Gelukkig komen Wout Droste, Brahim Darri en Robin Pröpper er weer aan. We zullen iedereen nodig hebben in de komende twee weken, waarin we nog vier belangrijke wedstrijden spelen.'

De vloek op defensie van Heracles Almelo vergroot de schreeuw om versterkingen in de winterstop. Directeur Nico-Jan Hoogma houdt voorlopig de boot af. 'Wout is gelukkig alweer terug bij de groep en ook Robin gaat de goede kant op. We gaan in de winter maar eens goed kijken hoe het ervoor staat', aldus de directeur tegen Voetbal International.

Samenvatting AZ - Heracles Almelo
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.