Vlam in de pan bij El Clásico na tackle van Frenkie de Jong

Reacties

Van een vriendschappelijk tintje was even geen sprake meer bij het duel tussen Barcelona en Real Madrid vannacht (3-0). Eder Militão werd wel erg fel aangepakt door Frenkie de Jong, tot woede van Real-spelers.

Vlam in de pan bij El Clásico na tackle van Frenkie de Jong
© Pro Shots

Real-spelers Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga hadden al geel gekregen op het moment dat De Jong zich liet gaan. De Oranje-international wilde Militão onder druk zetten op de helft van de Madrilenen. Hij viel de Braziliaan van achteren aan en schoffelde hem onderuit. De charge leidde tot een opstootje, verschillende ploeggenoten van Militão reageerden fel en De Jong kreeg geel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Militão kon verder, maar voor Ilkay Gündogan was het opstootje het moment om naar de grond te gaan. De aanwinst van Barcelona had een bovenbeenblessure opgelopen en werd vervangen door Sergi Roberto. Volgens Spaanse media kan de 32-jarige Duitser in deze voorbereidingsperiode waarschijnlijk niet meer in actie komen.

Barcelona speelt in de nacht van dinsdag op woensdag tegen AC Milan en op 8 augustus wacht een duel met Tottenham Hotspur. La Liga begint voor de kampioen op 13 augustus met een uitwedstrijd tegen Getafe.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.