Vlaar overweegt te blijven: 'Sinds Sherwood veel veranderd'

Reacties

Ron Vlaar is in het bezit van een aflopend contract, maar sluit door de aanwezigheid van manager Tim Sherwood een nieuwe verbintenis bij Aston Villa niet uit.

Vlaar overweegt te blijven: 'Sinds Sherwood veel veranderd'

'Ik weet nog niet hoe mijn toekomst eruit gaat zien, maar hier deel van uitmaken voelt goed. In de laatste maanden is er voor mij veel veranderd sinds de komst van Sherwoord', aldus Vlaar tegenover Sky Sports.

Sherwood werd in februari aangesteld bij Aston Villa als opvolger van de ontslagen Paul Lambert. De start was stroef onder de oud-international, maar in de laatste zes competitieduels pakte Villa tien punten en bezet het de vijftiende plaats in de Premier League.

Maar behalve de opmars in de competitie telt voor Vlaar natuurlijk ook het succes in het toernooi om de FA Cup mee.'De ontlading na de halve finale tegen Liverpool (2-1, red.) was geweldig. Het bekertoernooi is zo enorm in Engeland. Ik denk dat ik me niet realiseer hoe belangrijk dit is voor de club. Maar nu moeten we er eerst voor zorgen dat we erin blijven en dan volgt aan het einde van het seizoen nog de finale tegen Arsenal.'

De Oranje-international kwam in de zomer van 2012 over van Feyenoord en is bezig aan zijn derde seizoen op Villa Park. De toekomst van Vlaar blijft voorlopig ongewis. Bovendien is zijn uitgangspositie op de transfermarkt een stuk minder gunstig dan afgelopen zomer, toen hij een geweldig WK speelde en de bronzen medaille veroverde. Dit seizoen kwam hij pas zestien keer in actie vanwege blessureleed, waardoor er twijfels zijn omtrent zijn fysieke gesteldheid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.