Vlaar: 'Afwachten wat mijn gevoel me straks ingeeft'

Reacties

De toekomst van Ron Vlaar blijft ongewis, ook al heeft de Oranje-international de deur voor een langer verblijf bij Aston Villa weer open gezet.

Vlaar: 'Afwachten wat mijn gevoel me straks ingeeft'

Na het bereiken van de FA Cup-finale sprak Vlaar uit toch open te staan voor een nieuw contract met Aston Villa. De veranderingen op de club 'in positieve zin' hadden hem van gedachten doen veranderen. 'Ik sprak die woorden direct na de winst op Liverpool, alles voelde op dat moment natuurlijk geweldig', zegt de verdediger in Voetbal International.

Maar het is geen uitgemaakte zaak dat Vlaar ook gaat verlengen. 'Bij de keuze wel of niet bij te tekenen gaat het vooral om de perspectieven van de club, de mogelijkheden om door te groeien. Onder Sherwood hebben we een nieuwe, frisse start gemaakt, dat helpt zeker. Even afwachten wat mijn gevoel me straks ingeeft…'

De nieuwe manager heeft zijn stempel gedrukt sinds zijn tussentijdse aantreden op Villa Park. 'Tactisch is er het een en ander veranderd. Aston Villa voetbalt veel herkenbaarder, heeft in wedstrijden meer balbezit. En ook dat de spelers op het veld meer verantwoordelijkheid nemen, heeft bijgedragen aan betere resultaten.'

En daardoor kan Vlaar zich gaan richten op de FA Cup-finale tegen Arsenal van zaterdag op Wembley, in de wetenschap dat Aston Villa ook komend seizoen in de Premier League speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.