Vitesse-spelers boycotten pers, einde verhaal Piazón

Reacties

De spelers van Vitesse weigerden na afloop van de 1-0 nederlaag tegen FC Groningen de media te woord te staan. Alleen trainer Peter Bosz wilde met journalisten praten.

Vitesse-spelers boycotten pers, einde verhaal Piazón

'De spelers zullen wel balen van de berichtgeving', lichtte Bosz toe tegenover de NOS. Volgens de trainer is de boycot een beslissing van de spelers zelf. 'Ik vind dat spelers altijd met de pers horen te praten.'

Bosz liet daarnaast weten dat Lucas Piazón (foto), die in Groningen niet tot zijn selectie behoorde, zijn laatste wedstrijd voor Vitesse heeft gespeeld. De van Chelsea gehuurde Braziliaan was de afgelopen periode al geen basisspeler en werd voor het duel in Groningen gepasseerd door Bosz. Hij zal spoedig terugkeren naar Brazilië en binnenkort met de Onder 20-ploeg deelnemen aan het toernooi van Toulon.

De afgelopen dagen bereidde de selectie van Vitesse zich middels een besloten trainingskamp voor op de confrontatie in Groningen. Vitesse verloor in De Euroborg dankzij een late treffer van Lorenzo Burnet. Plaatsing voor Europees voetbal is daardoor wederom verder uit beeld geraakt voor de Arnhemmers, die in totaal al acht duels op rij zonder overwinning zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.