Vitesse-nieuwelingen ontbreken tijdens eerste training

Reacties

Milot Rashica en Sheran Yeini zijn er zondag niet bij tijdens de eerste training van Vitesse. De nieuwelingen beschikken nog niet over een werkvergunning.

Vitesse-nieuwelingen ontbreken tijdens eerste training

Rashica (18) is afkomstig van KF Kosova Vushtrri uit Albanië en tekende een contract voor drie jaar, met een optie voor nog twee seizoenen. Vitesse nam Yeini (28) transfervrij over van Maccabi Tel Aviv.

De door Feyenoord gewilde Marko Vejinovic is wel van de partij op Papendal. Dat geldt ook voor Guram Kashia, die nog een week extra vakantie had vanwege interlandverplichtingen met Georgië. Maar daar stelde de aanvoerder geen prijs op, hij meldt zich zondag gewoon voor de eerste training. Trainer Peter Bosz kan dan over twaalf leden van de A-selectie beschikken, onder wie de van PEC Zwolle overgenomen Maikel van der Werff. De groep wordt aangevuld met elf spelers van Jong Vitesse.

Rochdi Achenteh, Renato Ibarra, Marvelous Nakamba, Denys Oliinyk, Davy Pröpper, Valeri Qazaishvili en Eloy Room sluiten later aan. Zij kregen door interlandverplichtingen later vakantie en maken daar wél gebruik van.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.