Vitesse zonder Ibarra en Yeini naar Southampton

Reacties

Vitesse zal het donderdagavond in de derde voorronde van de Europa League tegen Southampton moeten doen zonder Renato Ibarra en aanwinst Sheran Yeini. Trainer Peter Bosz liet het duo achter in Arnhem.

Vitesse zonder Ibarra en Yeini naar Southampton

Ibarra, die pas later aansloot in de voorbereiding, klaagde vorige week nog over liesklachten. De buitenspeler wordt in Engeland waarschijnlijk vervangen door Chelsea-huurling Isaiah Brown.

Sheran Yeini, de beoogde opvolger van Marko Vejinovic, miste een deel van de voorbereiding vanwege een spierblessure. Eerder liet VI al weten dat Nathan niet mee zou gaan naar Engeland. De Chelsea-huurling is inmiddels speelgerechtigd maar heeft nog te weinig met het team getraind.

In de wedstrijdselectie van Vitesse zijn wel enkele nieuwe namen opgenomen. Maikel van der Werff, die overkwam van PEC Zwolle, lijkt samen met aanvoerder Guram Kashia het hart van de verdediging te vormen. Daarnaast bestaat ook de kans dat Lewis Baker, Isaiah Brown, Danilo Pantic (gehuurd van Chelsea) en Milot Rashica (transfervrij) hun opwachting maken.

De negentienkoppige selectie van Bosz vertrekt woensdagochtend naar Engeland. Vanavond om 20.00 uur is er een training in Saint Mary's en donderdagavond om 21.05 uur Nederlandse tijd is de aftrap tegen het Southampton van manager Ronald Koeman.

Selectie Vitesse voor duel met Southampton:
Doel: Eloy Room, Piet Velthuizen.
Verdediging: Kevin Diks, Kelvin Leerdam, Guram Kashia, Maikel van der Werff, Rochdi Achenteh, Julian Lelieveld.
Middenveld: Elmo Lieftink, Marvelous Nakamba, Valeri Qazaishvili, Mo Osman, Lewis Baker, Danilo Pantic, Milot Rashica.
Aanval:
Denys Oliinyk, Isaiah Brown, Abiola Dauda, Uros Djurdjevic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.