Vitesse verwelkomt in Baker vijftiende Chelsea-huurling

Reacties

Met hulp van Chelsea heeft Vitesse de personele problemen voor het middenveld opgevangen. Lewis Baker meldt zich zondag als volgende huurling uit Londen.

Vitesse verwelkomt in Baker vijftiende Chelsea-huurling

Baker (20) kan zich met Vitesse gaan opmaken voor zijn eerste optreden op het hoogste niveau in competitieverband. De twintigjarige middenvelder, die nog tot medio 2019 vastlegt op Stamford Bridge, speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Sheffield Wednesday in het Championschip en met MK Dons in de League One. Met die laatste club werd hij kampioen.

Bij Chelsea is zijn bijdrage is de hoofdmacht beperkt gebleven tot zijn debuut in 2014 in het FA Cup-duel met Derby County. Baker kreeg na dat seizoen de titel Talent van het Jaar bij The Blues.

Baker is de vijftiende speler die dankzij de samenwerking van Vitesse en Chelsea als huurling in Arnhem neerstrijkt. Onder anderen Bertrand Traore, Tomas Kalas en Gaël Kakuta gingen de Engelse juegdinternational voor.

Met de komst van Baker heeft Vitesse een eerste antwoord op de verwachte ontmanteling van het middenveld. Marko Vejinovic is vertrokken naar Feyenoord, terwijl ook Davy Pröpper op weg naar de uitgang is in Arnhem. PSV is de verwachte bestemming.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.