Vitesse stelt KNVB'er Allach aan als technisch directeur

Vitesse heeft Mohammed Allach aangesteld als nieuwe technisch directeur. Hij is de opvolger van Ted van Leeuwen, wiens contract per 1 juli afliep en nu op interim-basis in Arnhem werkt.

Vitesse stelt KNVB'er Allach aan als technisch directeur

Allach komt over van de KNVB, waar hij technisch manager was. De voormalig speler van onder meer Excelsior, FC Groningen en VVV-Venlo is blij met zijn nieuwe baan. 'Ik prijs mij gelukkig dat ik de afgelopen jaren bij verschillende organisaties en op diverse niveaus heb mogen werken, met als laatste werkgever de bond.'

'Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf binnen die verschillende type organisaties heb kunnen ontwikkelen. Bij Vitesse kom ik weer in een nieuwe uitdagende situatie. De club heeft een eigenaar en een duidelijke, ambitieuze visie op de toekomst. De lange termijn-strategie van Vitesse is heel interessant.'

'En het is op mijn lijf geschreven, want de nadruk binnen de functie van technisch directeur ligt op performance én ontwikkeling. De faciliteiten zijn bovendien van een bijzonder hoog niveau. Ik kijk ernaar uit om in Arnhem aan de slag te gaan', besluit Allach op de Vitesse-website.

Na zijn voetballoopbaan was Allach actief als hoofd opleidingen bij VVV-Venlo, manager voetbalzaken bij FC Twente en directeur voetbalzaken bij RKC Waalwijk, alvorens hij overstapte naar de KNVB. Met Vitesse is hij een contract voor drieënhalf jaar overeengekomen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen