Vitesse roept fans tot de orde, Bayern heeft geen fans

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vitesse roept fans tot de orde, Bayern heeft geen fans

• De Gelderse derby staat pas op zondag 2 april op het programma, maar de fans van Vitesse hebben het vuurtje met aartsrivaal NEC afgelopen nacht na de 5-0 overwinning op Sparta Rotterdam al flink opgestookt. Er werd een spandoek geplaatst bij en verf aangebracht op het stadion van de Nijmegenaren. Vitesse spreekt zijn fans op de clubwebsite vermanend toe.

'Met de Gelderse derby op komst wil Vitesse ten zeerste benadrukken dat de club ludieke acties zeer waardeert, maar je te allen tijde van andermans spullen afblijft. Daarom is de club ook niet blij met deze actie. Dergelijke acties zijn niet des Vitesse en passen niet in de manier waarop de Gelderse derby zou moeten verlopen. De club is in contact met NEC om dit gepast op te lossen.'

'Bayern heeft alleen toeschouwers, geen echte fans'
• Voormalig Eintracht Frankfurt-speler Ümit Korkmaz stookt op zijn beurt het vuurtje flink op in aanloop naar het uitduel met Bayern München. Trainer Niko Kovac vergeleek die wedstrijd vrijdag nog met het jaarlijkse bezoek aan de tandarts, maar Korkmaz denkt daar heel anders over. 'De sfeer in de Duitse stadions is geweldig, maar in de Allianz Arena is het veel makkelijker.' (Kurier)

• Creatievelingen op Twitter zijn aan de haal gegaan met een interview van een hoogleraar op de BBC, dat door zijn kinderen wordt onderbroken. In onderstaande versie kruipt Arsène Wenger, toepasselijk genoeg bijgenaamd Le Professeur, in de huid van de arme man en vertolkt Theo Walcott de rol van babysitter. Alexis Sánchez en Mesut Özil zijn de kinderen die stennis schoppen. Zou het er in de kleedkamer van Arsenal ook zo aan toegaan?

'Voor zover ik wist had Zidane ook een tennisser kunnen zijn. David Beckham? Wie? Ik weet dat het raar klinkt, maar ik was een beach kid dat hier opeens mee werd geconfronteerd'
• Het WK 2002 was het eerste WK dat Hamburger SV-spits Bobby Wood op tv keek. 'We zagen op Hawaii niet veel wedstrijden op tv. Daarom moest een moeder van een vriendje aan me uitleggen wat het WK was. Ik wist niet wat ik zag. Het was een van de eerste keren dat ik voetbal op tv keek. Dus al die landen hebben allemaal een team? Dat is wel een big deal dan, zeker? (Players Tribune)

Pierre-Emerick Aubameyang laat aan Ousmane Dembélé op subtiele wijze weten wie de baas in de kleedkamer van Borussia Dortmund is met een no look-hakbal. Daar kan Ronaldinho nog een puntje aan zuigen!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.