Vitesse probeert iedereen binnenboord te houden

Reacties

De kans is groot dat Piet Velthuizen gewoon tot het einde van het seizoen onder contract staat bij Vitesse. De 29-jarige doelman moet het deze jaargang doen met een rol op het tweede plan en liet onlangs weten te willen vertrekken. Vitesse lijkt niet bereidwillig.

Vitesse probeert iedereen binnenboord te houden

'Wij houden het liefst de groep bijeen', laat technisch directeur Mo Allach weten. 'We hebben een kwalitatief sterke groep en kunnen iedereen gebruiken. Natuurlijk is iedere situatie anders en zullen we elke casus apart bekijken, maar ik hou het liefst iedereen binnenboord. Als er al een club voor een van onze spelers komt, dan moeten de voorwaarden goed zijn. Kunnen wij het opvangen? Is de prijs goed? De window is nog even open, maar als je het mij vraagt houden we het team bij elkaar.'

Naast Velthuizen is ook de rol van Rochdi Achenteh uitgespeeld. De 27-jarige Marokkaans international heeft net als Velthuizen een aflopend contract en is deze winter weggezakt in de hiërarchie. Nieuweling Kosuke Ota en Kelvin Leerdam hebben betere papieren voor de positie van linksachter. Wydad Casablanca zou Achenteh graag willen inlijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.