Vitesse maakt zich op voor komst Servische back Obradovic

De twintigvoudig Servisch international Ivan Obradovic krijgt de kans een contract te verdienen bij Vitesse, dat afscheid heeft genomen van twee Chelsea-huurlingen.

Vitesse maakt zich op voor komst Servische back Obradovic

De 25-jarige Obradovic mag zich tijdens het trainingskamp van Vitesse in Abu Dhabi laten zien. De Servische linksback moet ook bewijzen fit te zijn aangezien hij sinds zijn vertrek afgelopen zomer bij Real Zaragoza geen club heeft gehad.

Zijn laatste seizoen in Spaanse dienst werd verpest door een zware knieblessure, die hem tien maanden aan de kant heeft gehouden. Voor zijn ruim drie jaar bij Real Zaragoza speelde hij in eigen land voor Partizan Belgrado.

Vitesse neemt naast Obradovioc met Bertrand Traoré een ander nieuw gezicht mee op trainingskamp in het Midden-Oosten. De middenvelder uit Burkina Faso wordt gehuurd van Chelsea, dat twee huurlingen juist weer weghaalt uit Arnhem.

Gaël Kakuta, die anderhalf jaar voor de Arnhemmers uitkwam, en verdediger Sam Hutchinson hebben daardoor hun laatste wedstrijd voor Vitesse gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen