Vitesse legt Stevanovic vast en wil verder met huurlingen

Dalibor Stevanovic en Vitesse hebben besloten het aflopende contract van de Sloveen te verlengen. De in januari van Maccabi Petach Tikva overgekomen middenvelder blijft in Arnhem tot medio 2011.

Vitesse legt Stevanovic vast en wil verder met huurlingen

'We zijn heel blij dat we Dado nu al hebben kunnen verlengen', meldt Marc van Hintum, technisch directeur van Vitesse. 'De meerwaarde van deze speler voor Vitesse staat buiten kijf.' De middenvelder revalideert momenteel van een scheurtje in het peesblad van zijn voet. Hij wordt binnenkort weer terugverwacht in de ploeg van Theo Bos.

De Arnhemmers willen in principe door met de huurlingen Nicky Hofs ( Feyenoord), Jeroen Drost (SC Heerenveen) en Lasse Nilsson van het Franse Saint-Etienne. Voor 15 april moet de koopoptie in het contract van Drost worden gelicht. Voor Nilsson heeft de club twee maanden langer de tijd.

'Ten aanzien van Drost moet nog worden gesproken met Heerenveen en wat Nilsson betreft hebben we nog tijd. Daar gaan we wat later mee aan de gang', vertelt Van Hintum op de site van Vitesse. 'Nicky Hofs is een ander verhaal. Daar heeft Vitesse geen invloed op, omdat Feyenoord bepaalt. Maar laat duidelijk zijn dat we Nicky er graag bij houden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen