Vitesse klaar voor Southampton: 'Het gevoel is goed'

Reacties

Vitesse treft op Engelse bodem de laatste voorbereidingen op weg naar de Europa League-wedstrijd tegen Southampton. Het resultaat staat donderdagavond centraal bij de Arnhemmers.

Vitesse klaar voor Southampton: 'Het gevoel is goed'

In aanloop naar de ontmoeting met het Southampton van manager Ronald Koeman wil trainer Peter Bosz niet veel prijsgeven over zijn tactische plannen. 'We hebben uiteraard een plan, zoals bij elke wedstrijd. We hopen dat het plan uitkomt en dat het resulteert in een goed resultaat', vertelt hij schimmig op de clubwebsite.

De oefenmeester zag deze zomer sterkhouders Jan-Arie van der Heijden en Marko Vejinovic naar Feyenoord verkassen, Davy Pröpper verhuisde naar PSV. Desondanks hoopt Bosz al vroeg in het seizoen sterk voor de dag te komen met zijn Vitesse. 'We hebben te maken met een selectie die pas een aantal weken in voorbereiding is, maar we hebben de ploeg zo optimaal mogelijk voorbereid voor deze wedstrijd.'

Aanvoerder Guram Kashia proeft vertrouwen bij zijn teamgenoten. 'Het gevoel en geloof binnen de selectie is goed. We kijken er als groep naar uit om zulke wedstrijden te spelen. Daar doe je het tenslotte voor. Dat er ontzettend veel Vitesse-supporters meereizen geeft een enorme kick', aldus de Georgische centrumverdediger.

Vitesse treedt donderdag vanaf 21.05 uur aan tegen The Saints, een week later volgt de return in Arnhem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.