Vitesse haalt ook Tighadouini terug naar Arnhem

Reacties

Adnane Tighadouini maakt zich op voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Vitesse huurt de aanvallende middenvelder van Málaga voor één seizoen.

Vitesse haalt ook Tighadouini terug naar Arnhem

De 23-jarige Tighadouini kan bij zijn Spaanse werkgever ook dit seizoen niet op veel speeltijd rekenen. 'Hij heeft een goede voorbereiding gehad, maar de club was redelijk stellig', aldus zaakwaarnemer Hakim Slimani tegen Voetbal International. 'Ze hebben wat nieuwe spelers gehaald, en die gaan de voorkeur krijgen.'

De tijdelijke overstap van Tighadouini naar Arnhem is nog niet helemaal rond. Er moet nog een aantal details worden besproken, waarna de speler waarschijnlijk dinsdag medisch gekeurd gaat worden. Als daarna ook alle formaliteiten goed op papier staan, wordt de verhuur van Tighadouini aan Vitesse officieel gemaakt.

Vitesse haalt daarmee wederom een oude bekende terug. Adje werd geboren in Ede en speelde in de jeugdopleiding van de Arnhemmers. In april 2011 viel hij in voor Davy Pröpper, zijn debuut in het eerste elftal van Vitesse. Doorbreken lukte hem echter niet, waarna hij werd verhuurd aan FC Volendam en SC Cambuur. Via NAC Breda, Málaga en een verhuurperiode aan Kayserispor, is hij nu terug bij Vitesse. Eerder haalde de club ook al verloren zoon Ricky van Wolfswinkel terug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.