Vitesse haalt met Pantic zevende nieuweling

Reacties

Danilo Pantic speelt het komende seizoen voor Vitesse. De Servische middenvelder, ex-Partizan Belgrado, wordt een jaar gehuurd van Chelsea en sluit al meteen aan bij de selectie op trainingskamp in Oostenrijk.

Vitesse haalt met Pantic zevende nieuweling

De achttienjarige Pantic is al de zevende nieuweling voor de ploeg van Peter Bosz. Eerder verzekerden de Arnhemmers zich van de diensten van Maikel van der Werff, Milot Rashica, Lewis Baker, Nathan, Isaiah Brown en Sheran Yeini.

Technisch directeur Mo Allach is daarbij ook tevreden dat Vitesse vroeg in de voorbereiding al met zijn nieuwelingen kan trainen. 'Dat is belangrijk voor het groepsproces en om hen zo snel mogelijk onze manier van voetballen eigen te laten maken', licht hij toe op de clubsite.

Pantic werd door Chelsea overgenomen van Partizan Belgrado en meteen verhuurd aan de Arnhemmers. Alleen het papierwerk van de Servische jeugdinternational moet nog in orde worden gemaakt voordat hij daadwerkelijk speelgerechtigd is. Dat geldt ook voor Chelsea-huurling Nathan, die ook nog steeds wacht op het definitieve akkoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.