Vitesse gunt verguisde Labyad wel terugkeer in de Eredivisie

Reacties

Vitesse is een serieuze kandidaat om Zakaria Labyad te verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij Sporting Lissabon. De Arnhemse club wil de in 2012 bij PSV vertrokken aanvaller overnemen en voor meerdere seizoenen vastleggen.

Vitesse gunt verguisde Labyad wel terugkeer in de Eredivisie

Vitesse en Labyad zijn in verregaande onderhandelingen om de twintigjarige Utrechter nog deze winter te laten neerstrijken in Gelredome. Bij Sporting kwam de Marokkaanse international dit seizoen nog niet aan spelen toe, omdat hij weigert in te leveren op het topsalaris dat zijn tot 2017 lopende contract hem garandeert.

Afgelopen zomer solliciteerde de na zijn geforceerde vertrek bij PSV verguisde aanvaller al naar een rentree in de Eredivisie. Ajax stelde echter geen prijs op zijn diensten, nadat de clubleiding van PSV ook al had geweigerd hem weer in de armen te sluiten.

Een half jaar later blijkt Vitesse daar wel toe bereid in de hoop de aanval te versterken. Labyad zou na Uros Djurdjevic en Bertrand Traoré de derde winterversterking zijn voor de ploeg van trainer Peter Bosz, die zich in de eerste seizoenshelft heeft opgeworpen als een van de voornaamste uitdagers van koploper en titelverdediger Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.