Vitesse deed poging Van Geel weg te lokken bij Feyenoord

De aanval van Vitesse op de top van de Eredivisie beperkt zich niet langer tot de samenwerking met Chelsea, het halen van (jeugd)spelers en de bouw van het mooiste trainingscomplex van Nederland. Dat de huidige koploper wil doorpakken, blijkt uit het feit dat de club begin dit seizoen een poging heeft gedaan Martin van Geel (foto) weg te halen bij Feyenoord.

Vitesse deed poging Van Geel weg te lokken bij Feyenoord

De Arnhemmers deden de technisch directeur een voorstel waarbij hij beduidend meer zou gaan verdienen dan zijn huidige salaris in Rotterdam. Van Geel stapte met het voorstel - hij zou naar verluidt zo'n zeven ton per jaar kunnen opstrijken - naar Feyenoords raad van commissarissen. De technisch directeur stelde niet naar Vitesse te willen, maar wilde wel graag een salarisverbetering bij Feyenoord.

President-commissaris Dick van Well zag geen problemen, andere commissarissen en investeerders hadden meer moeite. Zij waren toch met Van Geel een contract overeengekomen? Bovendien zou Van Geel toch niet gaan werken bij een club waar hij niets te vertellen heeft. Als hij inderdaad meer wilde verdienen, moest hij maar naar Arnhem gaan.

Uiteindelijk kreeg Van Geel zijn salarisverhoging toch en niet veel later stelde Vitesse Mohammed Allach aan als technisch directeur, die zijn functie van technisch manager van de KNVB wel graag verliet voor de Arnhemse euro's.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen