Villarreal en Betis vermaken publiek en delen punten

Real Betis Sevilla en Villarreal speelden een boeiende en spannende wedstrijd in Estadio Manuel Ruiz de Lopera. Het duel eindigde in 2-2.

Santi Cazorla (foto) zorgde ervoor dat Villarreal na 36 minuten al een 2-0 voorsprong had genomen. De handige rechterflankspeler schoot bij de eerste doelpunt op doel, via verdediger Juanito verdween de bal achter Betis-doelman Ricardo. Aan zijn tweede treffer ging een soepele combinatie met Matías Fernández vooraf.

Nog voor rust bracht Sergio Garciá de spanning terug. De aanvaller van Betis troefde de verdediging af en schoot laag binnen. Ricardo Oliveira tikte na een uur spelen een voorzet van Juanma binnen voor de gelijkmaker: 2-2. Beide teams gingen in het laatste half uur hartstochtelijk op zoek naar de winnende treffer, maar het gelijkspel was een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

Villarreal blijft op de vierde plaats. Real Betis Sevilla daalde naar de zeventiende plek.