Villa-manager Lambert vestigt tegen City hoop op Vlaar

Paul Lambert hoopt dat Ron Vlaar tijdig hersteld is om maandag mee te spelen in de thuiswedstrijd van Aston Villa tegen Manchester City. Vlaar was tegen Arsenal niet beschikbaar door een kuitblessure, maar hervatte vrijdag weer de training.

Villa-manager Lambert vestigt tegen City hoop op Vlaar

'Het gaat momenteel redelijk met Ron. Gisteren heeft hij al wat kunnen doen en we hebben nog een paar dagen om te zien hoeveel vooruitgang hij boekt. We zullen het moeten afwachten', aldus Lambert over zijn aanvoerder.

Met Vlaar in de basis denkt Lambert dat Aston Villa meer kans te maken tegen City. 'We zouden hem erg missen, want ik vind dat hij de laatste tijd erg goed heeft gespeeld. Al hebben Nathan Baker en Ciaran Clark het natuurlijk goed gedaan tegen Arsenal, dus van een echt probleem is geen sprake.'

Voor zowel Aston Villa als Manchester City is het duel van maandag belangrijk met het oog op de ranglijst. Villa staat nog altijd achttiende en heeft de punten in de strijd tegen degradatie hard nodig, terwijl City de achterstand van twaalf punten op koploper en stadgenoot Manchester United hoopt te verkleinen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen