Villa blijft met miljoenen smijten: Nakamba naar Premier League

Reacties

Marvelous Nakamba speelt komend seizoen voor Aston Villa in de Premier League. De met geld smijtende promovendus heeft de middenvelder overgenomen van Club Brugge.

Villa blijft met miljoenen smijten: Nakamba naar Premier League

De 25-jarige Nakamba, die in Nederland succesvol was voor Vitesse, kost Aston Villa ongeveer twaalf miljoen euro. Twee jaar geleden maakte Club Brugge zelf slechts drie miljoen euro over naar Arnhem voor de controleur, die in België al snel een gewaardeerde kracht werd.

De afgelopen weken maakte Nakamba zich heel wat minder populair in Brugge. De middenvelder wilde zo graag naar Villa, dat hij besloot om niet op te komen dagen bij Club Brugge. De Belgische topclub liet zich echter niet onder druk zetten door Nakamba en hield vast aan de vraagprijs.

Uiteindelijk hebben alle partijen hun zin gekregen. Nakamba vertrekt naar de Premier League, Aston Villa heeft er nog maar een versterking bij en Club Brugge ontvangt de prijs die het wilde hebben. Na Arnaut Danjuma Groeneveld (AFC Bournemouth) en Wesley (Aston Villa) is Nakamba de derde speler die Club deze zomer inruilt voor Engeland.

De teller bij Aston Villa staat inmiddels op bijna 150 miljoen euro deze transferperiode. De promovendus smijt gulzig met geld om een langer verblijf op het hoogste niveau af te kunnen dwingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Aston Villa
Meer over Aston Villa
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.