Vilhena zei nee tegen megasalaris bij Sampdoria

Reacties

Tonny Vilhena had op dit moment in plaats van Feyenoord ook voor Sampdoria kunnen spelen. Voorzitter Massimo Ferrero van de Italiaanse club vloog zelfs speciaal voor de middenvelder naar Rotterdam en bood hem een geweldig contract.

Vilhena zei nee tegen megasalaris bij Sampdoria

Feyenoord bereikte afgelopen zomer een akkoord met Sampdoria. 'Ze hebben er echt alles aan gedaan, maar ik luister naar mijn gevoel. Ik kon gewoon niet gaan in deze situatie. Dat voelde niet goed', aldus Vilhena, verwijzend naar de ernstige ziekte van zijn moeder Jeanette.

'Die voorzitter (Ferrero, red) kwam naar Rotterdam. Hij was niet blij, dacht dat alles in orde was. We zijn gaan praten uit beleefdheid, die man neemt toch de moeite', vult vader Toy Vilhena aan. 'Ik belde Tonny op dat hij moest komen, uit respect. Wilde hij in eerste instantie niet, zijn beslissing stond vast. Uiteindelijk kwam hij toch.'

'Die voorzitter omhelsde Tonny alsof hij hem al jaren kende. Hij zei: "We stappen nu in een privéjet naar Genua en maken alles rond". Hij begon op een papiertje cijfertjes te schrijven, het salaris wat Tonny kon verdienen. De bedragen vlogen je om de oren', vervolgt de vader van de Feyenoorder.

Tonny: 'Maar ik wilde gewoon echt niet.' Toy: 'Uiteindelijk noemde hij een megasalaris, toen Tonny nog niet wilde, begreep hij het en had hij er nog een soort van respect voor ook.'

In de nieuwe VI blikken Tonny en Toy Vilhena in gesprek met verslaggever Martijn Krabbendam terug op het bewogen jaar 2015. U kunt het kerstnummer van VI hier bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.