Viergever fit genoeg, Kishna maakt plaats voor El Ghazi

Reacties

Nick Viergever is toch fit genoeg bevonden om vanaf 12.30 uur met Ajax in actie te komen in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Ook had trainer Frank de Boer weer basisplaatsen in petto voor Riechedly Bazoer, Nicolai Boilesen en Anwar El Ghazi, die twee weken terug tegen ADO Den Haag nog ontbraken aan de aftrap.

Viergever fit genoeg, Kishna maakt plaats voor El Ghazi

Omdat Boilesen en Viergever allebei weer hersteld zijn van enkelblessures, begint aanvoerder Niklas Moisander op de bank en is Kenny Tete – uit voorzorg bij de wedstrijselectie gehaald wegens de twijfels over de fitheid van Viergever – naar de tribune verwezen.

Ook op het middenveld en in de voorhoede heeft De Boer weer wijzigingen doorgevoerd. Waar in het thuisduel met ADO Lucas Andersen en Ricardo Kishna nog in de basis startten, geldt dat nu voor Bazoer en El Ghazi. Kolbein Sigthórsson vervangt de geblesseerde Arek Milik opnieuw. Lasse Schöne is door de basisplaats van El Ghazi nu weer linksbuiten.

Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Viergever, Boilesen; Bazoer, Serero, Klaassen; El Ghazi, Sigthórsson, Schöne.
Opstelling FC Utrecht: Ruiter; Van der Maarel, Leeuwin, Letschert, Hardeveld; Janssen, Ayoub, Diemers; Duplan, Haller, Peterson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.