Video's op VI.nl: ontlading PSV, ontluistering Ajax

Reacties

Maandagochtend: samenvattingen op VI.nl! Zoals iedere week brengen wij ook vandaag samenvattingen van topwedstrijden in binnen- en buitenland. Maar ook over de onverwachte landstitel van PSV vind je genoeg op onze video-pagina.

Video's op VI.nl: ontlading PSV, ontluistering Ajax

Maar niet alleen in Nederland, ook in de Bundesliga viel de beslissing in de titelstrijd. Bayern München werd voor de vierde keer op rij kampioen van Duitsland door FC Ingolstadt 04 te verslaan. Achteraf bleek de overwinning overbodig, want door de nederlaag van Borussia Dortmund had de ploeg van de geblesseerde Arjen Robben de titel sowieso al gepakt.

In datzelfde Duitsland liet Klaas-Jan Huntelaar zien nog steeds te kunnen scoren op topniveau, ondanks dat bondscoach Danny Blind hem niet heeft opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Ook de Nederlandse Manchester United-manager Louis van Gaal kende een goed weekend. United won en zag Manchester City met 2-2 gelijkspelen tegen Arsenal, waardoor de ploeg van Van Gaal het behalen van de vierde plaats weer in eigen hand heeft.

In Nederland ging het echter toch vooral over de miraculeuze wijze waarop PSV de titel pakte ten koste van Ajax. De ontluistering bij de Amsterdammers was groot, net als de verbazing en vreugde aan Eindhovense zijde. VI was erbij en schoot fraaie sfeerbeelden, die hier terug te vinden zijn.

Ondertussen zijn ook de play-offs om promotie/degradatie begonnen. MVV Maastricht en Almere City FC hebben ten koste van FC Volendam en FC Emmen de volgende ronde bereikt. Bekijk deze fraaie wedstrijden hier nog eens rustig terug.

Kijk voor alle samenvattingen in ons video-overzicht. Klik op het plaatje om er te komen. Veel plezier!
Kijk voor alle samenvattingen in ons video-overzicht. Klik op het plaatje om er te komen. Veel plezier!
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.