Video's op VI.nl: Makkelie en zijn collega in Leicester

Reacties

Maandagochtend: samenvattingen op VI.nl! Zoals iedere week brengen wij ook vandaag samenvattingen van topwedstrijden in binnen- en buitenland. Maar ook over de commotie in Nederland vind je genoeg op onze video-pagina.

Video's op VI.nl: Makkelie en zijn collega in Leicester

In Nederland ging het vooral over de beslissing van Danny Makkelie in het voordeel van Ajax. De scheidsrechter ziet zelf zijn fout in, zoals trainer Frank de Boer dat moet beamen. Terwijl FC Utrecht zich bekocht voelt, ziet Ajacied Nemanja Gudelj ook een andere kant.

Ook in Engeland was er discussie over het optreden van een scheidsrechter. John Moss drukte zijn stempel op de wedstrijd Leicester City - West Ham United. Was het een schwalbe van Jamie Vardy? En was het een overtreding van Andy Carroll?

In de Bundesliga hebben voormalig Eredivisie-goalgetters zich laten gelden. Mark Uth was de gevierde man bij 1899 Hoffenheim, terwijl Alfred Finnbogason FC Augsburg aan drie cruciale punten hielp.

In de Jupiler League was het feest in Maastricht na het succes tegen FC Emmen. NAC Breda en VVV-Venlo draaiden warm voor de play-offs, terwijl kampioen Sparta Rotterdam ten onder ging.

Eredivisie
Verder zijn meer van onze eigen producties te vinden op de video-pagina van VI.nl. Dinsdagavond om 23.59 uur worden ook de samenvattingen van Ajax - FC Utrecht, PSV - Roda JC Kerkrade en Feyenoord - FC Groningen toegevoegd. Ook zijn er verschillende reacties van Eredivisie-spelers en -trainers te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.