Video's op VI.nl: Der Klassiker en spektakel in Noord-Londen

Reacties

Maandagochtend: samenvattingen op VI.nl! Zoals iedere week brengen wij ook vandaag samenvattingen van topwedstrijden in binnen- en buitenland. Dit keer aandacht voor onder meer de Duitse kraker Borussia Dortmund - Bayern München en de Noord-Londense burenruzie Tottenham Hotspur - Arsenal.

Video's op VI.nl: Der Klassiker en spektakel in Noord-Londen

De 25ste speelronde van de Bundesliga stond uiteraard in het teken van Der Klassiker, het duel tussen Borussia Dortmund en Bayern München. Na de verrassende thuisnederlaag tegen FSV Mainz 05 (1-2) was het verschil tussen beide ploegen nog maar vijf punten. De samenvatting van de Bundesliga-topper is te bekijken op onze video-pagina.

Ook de overige acht duels in Duitsland zijn daar te vinden. Te zien is bijvoorbeeld hoe Klaas-Jan Huntelaar met een benutte strafschop belangrijk was voor Schalke 04, terwijl Jeffrey Gouweleeuw en Paul Verhaegh juist een negatieve hoofdrol hadden bij het gelijkspel tussen FC Augsburg en Bayer Leverkusen.

In de Premier League werd de Noord-Londense derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal afgewerkt. De grote winnaar na deze topper was echter koploper Leicester City, dat verder uitliep. Het Manchester United van manager Louis van Gaal verloor bij West Bromwich Albion en Liverpool won in de slotseconden het uitduel met Crystal Palace.

Ook in de Jupiler League was het spectaculair tot het laatste fluitsignaal. Zo leek VVV-Venlo twee punten in te lopen op Sparta Rotterdam, maar uiteindelijk was het juist de koploper die zijn voorsprong vergrootte. Alle samenvattingen van de tot dusver gespeelde wedstrijden in de 29ste speelronde zijn hier te vinden.

Eredivisie
Verder zijn ook al onze eigen producties te vinden op de video-pagina van VI.nl, zoals bijvoorbeeld reacties van Mike van der Hoorn en Terrel Ondaan na Willem II - Ajax. Dinsdagavond om 23.59 uur wordt ook de samenvatting van deze wedstrijd en die van FC Groningen - PSV en Roda JC Kerkrade - Vitesse toegevoegd. Ook zijn er verschillende reacties van Eredivisie-spelers en -trainers te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.