Video: Van Raaij en Lucius bezorgen kampioensspecial

Terwijl PSV zondagmiddag massaal de 22ste landstitel in de clubgeschiedenis vierde, legde de redactie van Voetbal International de laatste hand aan een extra dikke kampioensspecial over het Eredivisie-seizoen van PSV.

Video: Van Raaij en Lucius bezorgen kampioensspecial

Die kampioensspecial werd maandag al bezorgd in Eindhoven. Naast de goede samenwerking met de koeriers van New York Pizza, droegen ook enkele prominente PSV'ers een steentje bij om deze special op tijd bij de mensen thuis te bezorgen.

Theo Lucius was slecht bij stem na een uitbundig kampioensfeest, maar bracht als een volleerd postbode de specials op de fiets rond in Eindhoven. Met Willy van de Kerkhof gingen we een andere wijk in, waar hij zelfs een hele school verraste met zijn komst. Harry van Raaij ging terug naar zijn roots als krantenjongen en daarbij hoorde net als vroeger ook een gesprekje op ieder adres.

Naast de PSV-prominenten maakte onze clubwatcher Thijs Slegers als afsluiting van een druk weekend zelfs van het bezorgen van de kampioensspecial nog een interactief festijn.

De special van VI is een luxe uitgave van liefst 196 pagina’s, met onder meer:
- een kampioensreportage
- een uitgebreid seizoensoverzicht
- een overzicht van eerdere titels van PSV
- alle wedstrijden van het seizoen 2014/15 in beeld
- een grote uitklapposter van de kampioen
- heel veel prachtige fotografie.

Aangezien PSV zaterdag dankzij een 4-1 zege op SC Heerenveen de landstitel pakte, ligt de kampioensspecial van Voetbal International dinsdag 21 april al in de winkels en de PSV-Fanstore. Bestel de kampioensspecial van Voetbal International hier: vi.nl/kampioensspecial

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen