VI volgt transfergeweld van Deadline Day op de voet

Reacties

Het transfergeweld zal vandaag voor een laatste keer deze winter losbarsten. Op de slotdag van de Europese transferdeadline volgt Voetbal International het nieuws rond de Nederlandse clubs én de internationale topclubs op de voet. Via de app, Facebook, Twitter en VI.nl houden we je op de hoogte van het laatste transfernieuws.

VI volgt transfergeweld van Deadline Day op de voet

Deadline Day markeert het einde van de transferperiode in Nederland en de grootste Europese voetballanden. Paniekerige technisch directeuren, wanhoopsaankopen, afgeketste deals en een enorme stroom aan geruchten - het zijn de ingrediënten voor een dag vol voetbalnieuws.

Komt er nog een klapper van de Europese grootmachten? Op Deadline Day valt niets uit te sluiten. Zo zou Chelsea nog een poging willen wagen om Moussa Dembélé voor tientallen miljoenen los te weken bij Celtic. The Blues zouden bovendien nog op zoek zijn naar een linksback. En waar gaat de door AS Roma in de etalage geplaatste Leandro Paredes bijvoorbeeld heen? Wil Liverpool of Juventus de gewenste dertig miljoen euro op tafel leggen? En krijgen we een absolute ster die op de laatste handeldag nog verkast?

Ook in Nederland valt transfergeweld te verwachten. Ajax waagt nog een ultieme poging om de vleugels te versterken met David Neres, het Braziliaanse talent van São Paulo dat voor vijftien miljoen euro al akkoord zou zijn over de transfer. Met Mitchell Dijks, Anwar El Ghazi en Tim Krul gaan er ook nog spelers vertrekken uit Amsterdam. Blijft het in Rotterdam en Eindhoven stil? Of komt Zenit Sint-Petersburg toch nog met een nieuw bod voor Davy Pröpper op de proppen? En wat gebeurt er met SC Heerenveen-smaakmaker Sam Larsson? Dat en nog veel meer vandaag op VI.nl.

Om helemaal niets te missen, volgen we tevens in een liveblog de laatste ontwikkelingen op transfergebied in binnen- en buitenland. Vanaf 06.00 uur schiet de liveblog in volle galop en kan iedereen volgen wat zich in binnen- en buitenland voltrekt. Zoals gebruikelijk houden we gedurende de dag ook een overzicht bij van alle last-minute-transfers en kan de transferquiz gespeeld worden.

Hoe de Eredivisie-clubs er bij het ingaan van Deadline Day voorstaan zie je in ons volledige winterse mutatie-overzicht. Overigens valt niet uit te sluiten dat er na vanavond nog spelers vertrekken. In China en Rusland blijft de transfermarkt immers nog wél even open. En daar zitten genoeg clubs die nog wat miljoenen te besteden hebben.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.