VI Vandaag: VI Insider, Kohlenpott en Van Gaal

Reacties

Wat staat er vandaag allemaal op de voetbalagenda? De redactie van Voetbal International opent de dag met een vooruitblik op de hoofdpunten.

VI Vandaag: VI Insider, Kohlenpott en Van Gaal
FC Twente, Kohlenpott-derby en Van Gaal

    Vier Eredivisie-wedstrijden worden vanavond afgewerkt en daar is volop aandacht voor op VI.nl. FC Twente krijgt een uitgelezen mogelijkheid om de dramatische reeks van vier nederlagen op rij te beëindigen, aangezien de Tukkers laagvlieger NAC Breda ontvangen. De andere duels in de vaderlandse competitie zijn Vitesse - PEC Zwolle, AZ - Willem II en SC Cambuur - Heracles Almelo.

    In het buitenland staat om 15.30 uur de Kohlenpott-derby tussen Borussia Dortmund en Schalke 04 op het programma. Klaas-Jan Huntelaar maakt mogelijk zijn rentree namens Schalke en de Nederlandse spits is ongetwijfeld van plan direct zijn stempel te drukken.

    Van Manchester United-manager Louis van Gaal wordt op Old Trafford tegen Sunderland (16.00 uur) een overwinning verwacht. Zeker na het 2-1 verlies bij Swansea City van vorige week.

    Bekijk hier alle duels van vandaag.

    Insider op VI Premium

    Op VI Premium vandaag de nieuwe bijdrage van de VI Insider. Dit keer spreekt hij van het schijnheilige gedrag van zogenaamd religieuze voetballers. Verder lees je op VI Premium een selectie verhalen uit VI nummer 9, die in de kiosk ligt.

    VI Premium is uw persoonlijke toegang tot de complete voetbalwereld. Hier vindt u bijna alle verhalen uit VI en meer. Lid worden? Dat kan hier. Voor abonnees is VI Premium gratis.

    Op 28 februari in... 2008

      Zeven jaar geleden werd op deze dag bekend dat Robert Maaskant trainer van NAC Breda ging worden. Maaskant tekende een contract dat begon in de zomer van 2008 en trad daarmee in de voetsporen van Ernie Brandts, die uiteindelijk derde werd met de Parel van het Zuiden. 'Dat ik als Bredanaar bij NAC kan komen werken, is natuurlijk fantastisch. Zeker omdat NAC het beste publiek van Nederland heeft', stelde Maaskant bij zijn presentatie.

      Robert Maaskant dwong in het seizoen 2008/09 plaatsing voor de Europa League af met NAC Breda. Zijn hoogtepunt als oefenmeester bij NAC.
      Robert Maaskant dwong in het seizoen 2008/09 plaatsing voor de Europa League af met NAC Breda. Zijn hoogtepunt als oefenmeester bij NAC.

      Na twee seizoenen verliet Maaskant NAC, omdat hij aan slag kon bij het Poolse Wisla Krakow. Sinds januari is de 46-jarige oefenmeester weer terug bij zijn oude liefde, die hij wil behoeden voor degradatie. Vanavond (aftrap 19.45 uur) kan Maaskant wat dat betreft een grote slag slaan in het uitduel met FC Twente.

      Jarig

        Jimmy Calderwood - Schotse trainer zonder club (1955)
        Sepp Maier - voormalig keeper Duitsland (1944)
        Dino Zoff - voormalig doelman en bondscoach van Italië (1942)
        Christian Poulsen - voormalig speler Ajax (1980)

        Bekijk hier al onze video's
        Praat mee

        Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

        Reacties worden op dit moment geladen.