VI Vandaag: PSV in actie, finale Azië Cup en VI Insider

Reacties

Wat staat er vandaag allemaal op de voetbalagenda? De redactie van Voetbal International opent de dag met een vooruitblik op de hoofdpunten.

VI Vandaag: PSV in actie, finale Azië Cup en VI Insider

  1. PSV en FC Twente in actie

Er staan vandaag vier Eredivisie-wedstrijden op het programma. Koploper PSV ontvangt om 18.30 uur provinciegenoot Willem II en om 19.45 uur staan de duels FC Groningen - Go Ahead Eagles en Excelsior - NAC Breda op het programma. Een uur later wordt in Enschede het duel FC Twente - SC Cambuur afgewerkt.

Ook in het buitenland wordt er vandaag volop gevoetbald. Louis van Gaal speelt met Manchester United om 16.00 uur tegen Leicester City en in de Premier League staat om 18.30 uur de topper Chelsea - Manchester City op het programma. Ook in de Bundesliga wordt er weer gespeeld, terwijl in Spanje zowel Real Madrid als Atlético Madrid een duel afwerkt.

Bekijk hier alle wedstrijden van vandaag.

  1. VI Premium

VI Premium is uw persoonlijke toegang tot de complete voetbalwereld. Hier vindt u bijna alle verhalen uit de VI en meer. Vandaag volop aandacht voor de toernooien om de Azië Cup (met om 10.00 uur de finale Zuid-Korea - Australië) en Afrika Cup, die nauwlettend worden gevolgd door Chris Tempelman.

Vandaag ook zoals gebruikelijk de column van Süleyman Öztürk, die in het hoofd van Pep Guardiola kruipt. Ook natuurlijk een nieuwe bijdrage van de VI Insider.

Lid worden? Dat kan hier. Voor abonnees is VI Premium gratis.

  1. Transfernieuws

Clubs hebben inclusief vandaag nog maar drie dagen om zich te roeren op de transfermarkt. ADO Den Haag haalde met Wilson Eduardo gisteren zijn eerste versterking deze maand, volgen er vandaag meer? Vertrekt Mitchell Te Vrede nog bij Feyenoord en welke Europese grootmachten zorgen nog voor een klapper op de transfermarkt? Op VI.nl blijf je op de hoogte van het laatste transfernieuws.

  1. Op 31 januari in... 2008

Precies zeven jaar geleden maakte Middlesbrough een einde aan de langdurige transfersoap rond Afonso Alves, die voor naar verluidt twintig miljoen euro overkwam van SC Heerenveen. In Engeland zou de inmiddels 34-jarige Alves uitgroeien tot een van de grootste miskopen uit de historie van de Premier League. Hij maakte slechts tien doelpunten voor Boro en speelt sinds 2009 in het Midden-Oosten. Precies een jaar geleden was er sprake van een comeback van Alves bij Heerenveen, maar de spits die ooit in één duel zeven keer scoorde (tijdens een 9-0 zege op Heracles) belde op het laatste moment een proefperiode af.

  1. Jarig

Dico Koppers - FC Twente (1992)
Fabio Quagliarella - Torino (1983)
Marnix Kolder - Go Ahead Eagles (1981)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.