VI Vandaag: profiteert Huntelaar van dipje Real?

Reacties

Wat staat er vandaag allemaal op de voetbalagenda? De redactie van Voetbal International opent de dag met een vooruitblik op de hoofdpunten.

VI Vandaag: profiteert Huntelaar van dipje Real?

Huntelaar hoopt op Koninklijke misstap

Het is nog onzeker of Klaas-Jan Huntelaar vanavond in actie kan komen tegen Real Madrid. De spits van Schalke 04 heeft lichte klachten overgehouden aan het thuisduel met 1899 Hoffenheim van zondag (3-1 winst). Maar de kans dat Huntelaar de kwartfinale bereikt met de huidige nummer vijf van Duitsland is klein, na de 2-0 nederlaag tegen Real Madrid in Gelsenkirchen van drie weken geleden. Steuntje in de rug van de Duitsers is de vormdip van Real. Uit de afgelopen twee competitieduels behaalde Real slechts één punt. Weten Huntelaar en consorten daarvan te profiteren?

Met FC Porto gaat Bruno Martins Indi vanavond thuis tegen FC Basel op jacht naar een plek in de kwartfinale van de Champions League. Het is opnieuw de vraag in hoeverre de Nederlander een bijdrage kan leveren voor de Portugese topclub, want sinds de jaarwisseling is hij vaak veroordeeld tot een reserverol. Het eerste duel met Basel, op 18 februari in Zwitserland, eindigde in 1-1.

Klik hier voor alle wedstrijden van vandaag.

VI Premium

Op VI Premium lees je vandaag al de eerste verhalen uit VI nummer 11, die pas morgen te koop is en wordt bezorgd bij onze abonnees. Op Premium vandaag onder meer een verhaal over Ajax. Wat zijn de kansen van de ploeg van Frank de Boer in de Europa League? Kan Ajax het toernooi winnen? Donderdag gaan de Amsterdammers in de achtste finale van het toernooi op bezoek bij Dnjepr Dnjepropetrovsk.

VI Premium is uw persoonlijke toegang tot de complete voetbalwereld. Hier vindt u bijna alle verhalen uit VI en meer. Lid worden? Dat kan hier. Voor abonnees is VI Premium gratis.

Op 10 maart in... 2014

Kevin Strootman kreeg exact een jaar geleden te horen dat hij het WK zou missen door een verschrikkelijke blessure. Een dag eerder tegen Napoli was hij geblesseerd geraakt en een diagnose bracht aan het licht dat hij gescheurde kruisbanden, een kapotte meniscus en een beschadigde mediale binnenband had opgelopen.

Pas afgelopen november, na een absentie van acht maanden, maakte Strootman zijn rentree. Niet veel later, op 25 januari tegen Fiorentina, ging het weer mis. Pas volgend seizoen zien we de international weer terug op de velden. Hopelijk dan voor langere tijd.

Jarig

Samuel Eto'o - aanvaller Sampdoria (1981)
Toni Polster - voormalig international Oostenrijk (1964)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.